Tietosuojakäytäntö

Versio 1.1 - 4. helmikuuta 2019

Johdanto

Stech European Entertainment Limited on Maltalla rekisteröity yritys, jonka numero on C74527 ja jonka rekisteröity osoite on Stech European Entertainment Limited, Level 3, Tower Business Center, Tower street, Swatar Birkirkara BKR4013, Malta.

Henkilökohtainen data on tietoa, joka voi tunnistaa sinut tai jota voidaan käyttää. Noudatamme Euroopan unionin yleisten tietosuojamääräysten tietosuojavaatimuksia ja otamme tietosuojan vakavasti. Noudatamme myös paikallisia lakeja ja määräyksiä, jotka määrittelevät velvollisuutemme rekisterinpitäjäksi ja / tai rahapelioperaattoriksi. Tässä tietosuojakäytännössä selitämme lisää keräämistämme tiedoista, niiden käytöstä, oikeuksistasi henkilötietoihisi ja valitusten tekemisprosessista.

Tietojen Hallinta

Stech European Entertainment Limited on henkilötietojesi rekisterinpitäjä Stech European Entertainment Limited -sivustojen käytön aikana.

Oikeushenkilön koko nimi: Stech European Entertainment Limited (C74527)

Sähköpostiosoite: dpo@spacecasino.com

Tiedonkeruu

Stech European Entertainment Limited kerää tietyt pakolliset henkilötietosi tarjotaksesi sinulle Stech European Entertainment Limited -palvelut, online-urheiluvedonlyönnin ja kasinopalvelut ja jotta me voimme noudattaa lakia ja määräyksiä sekä pystyäksemme tarjoamaan tuotettamme parhaalla mahdollisella tavalla ja lähettää sinulle henkilökohtaisia ​​tarjouksia. Keräämättä henkilötietojasi emme pysty tarjoamaan sinulle palveluitamme tai palvelumme käyttöä rajoitetaan mittavasti.

Mitkä ovat henkilötiedot?

Yleisessä tietosuojaasetuksessa (”GDPR”) määritellään henkilötiedot seuraavasti:

”Tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (” rekisteröityä ”) koskevat tiedot; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, etenkin tunnisteen, kuten nimen, tunnusnumeron, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman fyysiseen, fysiologiseen, luonnollisen henkilön geneettinen, henkinen, taloudellinen, kulttuurinen tai sosiaalinen identiteetti ”.

Mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen

Tunnistetiedot ja yhteystiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: rekisteröinnin yhteydessä
  • Keräyksen tarkoitus *: Asiakkaan tunnistetiedot ja tilin luominen sekä materiaalien lähettäminen.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Palvelujen tarjoaminen sääntöjen ja ehtojen mukaisesti, lain mukaisesti, lailliset velvoitteet, suostumuksella (markkinointitarkoituksiin).

Varmennustiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: Tilin tarkistamiseksi kerätään henkilöllisyystodistusta, osoitetta, maksutapoja ja mahdollisesti varojen lähdettä koskevia asiakirjoja.
  • Keräyksen tarkoitus *: Asiakkaan henkilöllisyyden todentaminen ja rahanpesu-lain noudattaminen.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Oikeudelliset velvoitteet.

Taloudelliset tiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: talletusten ja nostojen yhteydessä.
  • Keräyksen tarkoitus *: Palvelun tarjoaminen ja rahanpesu-lain ja pelilinssivaatimusten noudattaminen.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Oikeudelliset velvoitteet.

Pelitiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: pelitoiminnan aikana.
  • Keräyksen tarkoitus *: Palvelun tarjoaminen ja etäpelaamista koskevan lain noudattaminen.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Oikeudelliset velvoitteet.

Viestintätiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: sähköpostin, keskustelun ja äänitettyjen puhelinkeskustelujen aikana kanssamme.
  • Keräyksen tarkoitus *: Palvelun tarjoaminen.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelemiselle *: Palvelujen tarjoaminen sääntöjen ja ehtojen mukaan.

Profiilitiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: toiminnan aikana.
  • Keräyksen tarkoitus *: Voidaan käyttää palvelun parantamiseen (anonyymisiin muotoihin), henkilökohtaisempaan käyttökokemukseen, segmentointitarkoituksiin - tämä on lähinnä meille parantamassa tuotteitamme ja palveluamme ymmärtämällä asiakkaitamme paremmin, segmentoimalla rahanpesu ja sosiaalisen vastuun toimenpiteet ja kohdennettu markkinointi.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Palvelun tarjoaminen suostumuksella ja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti.

Tekniset tiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: Toiminnan aikana, kuten IP, selaintyyppi ja versio, aikavyöhyke ja sijainti, käyttöjärjestelmä, kerätyt evästeet, katso [evästeiden käytännöt] (https://www.spacecasino.co.uk/fi /keksit/).
  • Keräyksen tarkoitus *: varmistaa, että asiakkaat eivät ole kotoisin rajoitetusta tai suuren riskin maasta, varmistaa, että he eivät käytä välityspalvelimia tai VPN-palveluita, varmistaa, ettei väärinkäytä bonuksia tai huijaa sovelluspetoksilla, ja parantamaan verkkosivuston toimivuutta, vianmääritys teknisissä asioissa, luoda lisää tuotteita eri alustoille.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelemiselle *: Palvelujen tarjoaminen sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ja oikeutettujen etujen mukaisesti.

Markkinointi- ja viestintätiedot

  • Kuinka keräämme tietoja *: rekisteröinnin yhteydessä annettavalla suostumuksella
  • Keräyksen tarkoitus *: markkinointiin eri viestintäkanavien kautta mukaan lukien yhteistyökumppanit.
  • Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle *: Luvalla.

Kuinka tietojasi käytetään

Stech European Entertainment Limited voi käyttää henkilötietojasi:

  • rekisteröi sinulle tilin ja arvioi kelpoisuuttasi käyttää palveluitamme
  • suorittaa asianmukaiset petostarkastukset
  • hallinnoida ja ylläpitää tiliäsi
  • ymmärtää asiakkaidemme profiileja
  • ilmoittaa muista tarjoamistamme palveluista, jotka saattavat tulla sinulle saataville
  • toimittaa sinulle mainosmateriaalia
  • käsitellä maksut sinulle ja sinulta

Jos et halua vastaanottaa markkinointi-, myynninedistämis- tai myyntimateriaalia Stech European Entertainment Limitediltä, ​​voit ottaa meihin yhteyttä peruuttaaksesi suostumuksesi tällaiseen viestintään. Voit aina luopua mainosviestinnästä ja samalla nauttia urheiluvedonlyönnistämme ja kasinostamme.

Kenen kanssa jaamme tietosi

Voimme välittää tietoja luotettaville kolmansien osapuolien tarjoajille, kuten maksu-, peli-, markkinointi-, valtion- tai viranomaishallinnon, viestinnän ja rahanpesu / petosten todennusvälineille. Tällainen luottamuksellisille kolmansille osapuolille ilmoittaminen antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parhaan käyttökokemuksen sivustollamme, eikä sitä saa käyttää muiden tuotteiden tai palveluiden markkinointiin sinulle. Tietoja jaetaan kolmannen osapuolen kanssa vain, jos tietosuojasopimus on tehty ja jos tietoja luovutetaan EU: n ulkopuolella sijaitsevalle kolmannelle osapuolelle, tietosuojasopimukseen sisältyy vähintään Euroopan komission asettamat vakiosopimuslausekkeet. Näillä palveluntarjoajilla on pääsy vain niihin tietoihin, jotka ovat tarpeen näiden rajoitettujen toimintojen suorittamiseksi meidän puolestamme, ja heidän on myös suojattava ja turvata tietosi. Sopimukseen sisältyy vähintään Euroopan komission asettamat vakiosopimuslausekkeet. Suoritamme asiakkaidemme ja heidän toimintojensa profiloinnin automatisoitujen järjestelmien avulla. Kaikki näiden profiilien ja tietojen perusteella tehdyt lopulliset päätökset tehdään ihmisen päätöksenteossa.

Oikeutesi

Sinulla on tärkeät oikeudet meille toimitettuihin tietoihin. Sinun on annettava henkilökohtaiset tietosi meille henkilökohtaisesti, emmekä koskaan luovuta näitä tietoja toiselle asiakkaalle. Stech European Entertainment Limitedin asiakkaana sinulla on oikeus:

  • Pyytää pääsy kaikkiin meillä hallussa oleviin tietoihin sinusta - toimitamme sinulle kopion kaikista meillä hallussa olevista tiedoistasi viimeistään kuukauden kuluessa. pyynnöstäsi;
  • Oikeus vaatia korjausta tietoihisi, joita pidämme sinusta - ota yhteyttä meihin, jotta voimme korjata mahdolliset sinusta olevista tiedoissa olevat virheet tietojen muutoksen tai virheen seurauksena;
  • Vaatia, että poistamme kaikki sinusta kerätyt henkilötiedot - poistamme kaikki sinusta kerätyt ja hallussa olevat henkilötiedot 30 päivän kuluessa; Huomaa, että tämä oikeus ei ole ehdoton - tarkoittaen, että emme pysty täyttämään pyyntöäsi silloin, kun meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tiedot tai jos meillä on syytä siihen, että tietojen säilyttäminen on välttämätöntä puolustautuaksemme oikeudellisessa riita-asiassa;
  • Perua suostumus tietojenkäsittelyyn - jos käytät tätä oikeutta Stech European Entertainment Limited -yritystä vastaan, emme enää käsittele henkilötietojasi, mutta tämä ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen kuin peruutat suostumuksen. Et voi enää käyttää Stech European Entertainment Limited -sovellusta tai Stech European Entertainment Limited -sovelluksesi käyttöä voidaan rajoittaa huomattavasti. Voit peruuttaa suostumuksen tietojenkäsittelyyn vain markkinointitarkoituksiin;
  • Tietojen siirrettävyys - pyynnöstä lähetämme sinulle kopion kaikista hallussamme olevista henkilötiedoista koneellisesti luettavassa muodossa, jotta me tai sinä voimme siirtää nämä tiedot helposti toiselle rekisterinpitäjälle. Stech European Entertainment Limited pidättää oikeuden säilyttää ja välittää mitä tahansa tietoja poliisille ja kaikille julkisille, sääntely-, urheilu- tai muille asiaankuuluville viranomaisille tutkimuksen ja syytteeseenpanon suorittamiseksi rikosasioissa tai muissa tapauksissa asiaankuuluvan viranomaisen tutkittua, ja evätäksesi tietosuojaoikeutesi, jos siellä on muita pakottavia tavoitteita. Samoja tarkoituksia varten oikeuksien käyttöä voidaan rajoittaa.
  • rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat käyttää tietosuojaoikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää tietosuojaoikeuksistasi tai tietosuojavastaavaltamme (dpo@spacecasino.com).

Säilytysaika

Tilisi sulkemisen jälkeen PNG Investment säilyttää joitain henkilökohtaisia ​​tietoja enintään kymmenen vuoden ajan täyttääksemme lain mukaiset velvoitteemme rahanpesun torjunnassa ja terrorismin rahoituksen torjunnassa, yritys- ja verotusrekisteröintivelvoitteissa. tarkennus: Enintään vuoden: Sivustosi vierailutiedot, mukaan lukien liikennetiedot, sivustotiedot, web-lokit ja muut yhteystiedot; Puhelut asiakaspalvelumme ja sieltä. Jopa 5 vuoden ajan viimeisestä toiminnasta: Henkilötiedot ja viestinnän tiedot, yhteystiedot verkkosivuston, sähköpostin, puhelimen tai muun välineen kautta. Enintään 10 vuoden ajan viimeisestä toiminnasta: Verkkosivun, puhelimen tai muun välineen kautta tapahtuvat transaktioiden osat, mukaan lukien tilitiedot, jotka olet antanut meille. Säilytämme myös henkilötietoja esiteltäväksi ja käsiteltäväksi oikeudenkäynnissä tai oikeusprosessissa, jossa sinä, asiaankuuluvat viranomaiset tai me voimme olla osapuolena, koska tarjoamme sinulle palveluita. Kaikki nämä tiedot tallennetaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi valittaa

Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai tietosuojavastaavaan, jos sinulla on henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevia huolenaiheita tai valituksia. Maltalla sinulla on myös oikeus milloin tahansa tehdä valitus tieto- ja tietosuojakomissiolle (IDPC), joka on tietosuojakysymysten tärkein valvontaviranomainen, sähköpostitse idpc.info@idpc.org.mt tai puhelin (+356) 2328 7100. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://idpc.org.mt/en/Pages/Home.aspx. Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä ongelmasi ennen kuin otat yhteyttä IDPC: hen, joten ota meihin ensin ystävällisesti yhteyttä.

Tietoturva ja salaus

Henkilötietojasi pidetään Maltan palvelimilla, jotka on valittu ja suunniteltu turvallisiksi ja joustaviksi. Jos epätodennäköisessä tapauksessa rikkovat henkilötietojasi, tapausta hoidetaan tietosuojarikkomuskäytäntömme mukaisesti.

Nopeat Nostot

Loistava Asiakaspalvelu

Turvallinen ja Luotettava

Avatakseen tilin ja päästäkseen pelaamaan asiakkaan pitää olla vähintään 18-vuotias. Pelaa maltilla ja vastuullisesti. Älä ajattele pelaamista rahanhankkimiskeinona ja pelaa vain sen verran kuin sinulla on varaa hävitä. Lue lisää vastuullisesta pelaamisesta osoitteessa www.spacecasino.com/fi/responsible-gaming. Jos olet huolestunut omasta tai jonkun muun henkilön pelaamisesta, ota yhteyttä auttavaan järjestöön.

spacecasino.comin omistaa ja sitä operoi maltalainen Stech European Entertainment Limited yritystunnus C74527, jonka osoite on Level 3 - Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, Birkirkara BKR4013, Malta. Yrityksellä on Maltan peliviranomaisen myöntämä lisenssi MGA/B2C/454/2017.

Näytä evästeasetukset

Copyright © 2019-2020. Stech European Entertainment Limited. Kaikki oikeudet pidätetään